Zoeken naar hebben er

Uw zoekactie voor hebben er leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Raf 18 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman op zoek
Heyy, ik ben raf, 18, Antwerpen. Ik ben op zoek naar een dame die me eens wat wil bijleren of gwn wat plezier hebben  
gisteren
EightyFive 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Oudere dame met interesse in jongere man?
Hallo, zijn er dames aanwezig die interesse hebben in een jongere man? Dit zowel voor zowel vrienschap als erotiek, seks en spanning. Ikzelf ben een openminded man van 36, groot, normaal gebouwd en verzorgd. Bij voorkeur iemand die iets vast zoekt en dus meermaals wil afspreken. Gehuwd is geen probleem.  
gisteren
Staf 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Student aid!
Dag Meisjes Welke studente(s) heeft/hebben zin in een oudere man om zich zacht en langdurig te laten masseren, strelen, zoenen.... Jullie stellen de regels. Ik boek ons een hotelkamer indien gewenst of kom op kot. Antwerpen, Leuven, Gent, Brussel. Staf  
Arne 19 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontmaagder gezocht
Dag dames, ik plaats vandaag deze advertentie omdat ik opzoek ben naar een vrouw die een jonge en goed onderbouwde kerel eens de nacht van zijn leven wil brengen door hem te ontmaagden en hem eens de ropes te leren van het omgaan met het prachtige vrouwelijke lichaam. Ik kan je ontvangen of mij ook verplaatsen in regio Brugge en Gent. Het enige wat ik verwacht van jou is dat je hygiënisch bent, hoe je eruit ziet of hou oud je bent maakt mij totaal niets uit. Ik sta ook open voor alles moest je fetishes hebben. Moest u geïnteresseerd zijn aarzel zeker niet om te sturen. Ook blijft alles wat we doen ons geheimpje ;) P.S gelieve bij uw antwoord ook een fotootje te steken  

Ontmaagder gezocht
Jonger 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een rijpere dame
Goede avond dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
katia ( karl) 65 jaar Antwerpen - Mechelen
dames gezocht voor het vrijblijvend lezen van mijn fantasies
Als één al wat oudere, maar zeer gezonde en zeer verzorgde lingerieman, crossdresser , 100% biseks , zoek ik dames (evt koppel) die interesse hebben in het lezen van mijn persoonlijke fantasies wat seksbeleven betreft. Deze fantasies zijn soms , pervers en kinky, maar het blijven fantasies . Ik zoek dames die daar voor open staan , zonder verdere verplichtingen of verdere afspraken . Eerlijk , betrouwbaar en discreet . Eventueel erotisch chatten of corresponderen is mogelijk. Geef mij een seintje bij interesse en dan stel ik mij graag verder voor met alle info en foto's tot spoedig? geile groeten katia (karl)  
J24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman zoekt fijne fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  
Raf 18 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman op zoek
Heyy, ik ben raf, 18, Antwerpen. Ik ben op zoek naar een dame die me eens wat wil bijleren of gwn wat plezier hebben  
Opwarmer 49 jaar Limburg - As
Ervaren man met warme, zachte stem in jouw oor.
Dag warme vrouw, laat me je slaapkamer binnenkomen via de telefoon. Met mijn warme zachte stem neem ik je mee in een fantasie, net alsof ik echt bij je ben. Geen haastwerk, wel complete lust. Vertel me je fantasie en ik maak ze waar.Ik ben hier heel ervaren in. Je zal zalig dromen achteraf. Ook voor verlegen vrouwen die de stap naar een erotische date niet durven zetten. En voor koppels die altijd al een fantasie gehad hebben over een extra man die de vrouw verwent maar nooit de stap durven zetten. Tot snel!  
Vurige Vrijer 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vurige zakenman zoekt een leuk vrouwtje voor avond of overdag x
Hey, leuk dat je even meer leest. Ben jij een dame die alleen op zoek is naar een fysieke klik? Dan ben ik geen partij voor jou. Als je echter houdt van een warme en open persoonlijkheid, een minnaar die zowel wild als teder kan zijn, speels en vurig, dan hebben wij een match. Ik heb zelf geen piercings of tattoos, maar ik hou wel van elegante lichaamsversiering en dus ook van leuke lingerie en negligeetjes. Ik ben van niets vies en nergens voor verlegen. Ik heb veel fantasie, hou van zowel uitvoerig spelen als langdurig vanuit verschillende standjes intiem zijn. Ik ben normaal gebouwd, zonder baard of snor. Ik ben niet op zoek naar een relatie, die heb ik al. Maar mijn seksleven is absoluut voor verbetering vatbaar...Daarom ga ik op zoek naar een leuk speelvriendinnetje, liefst uit de regio Hageland of Haspengouw. Lees aub niet heen over het woord vriendinnetje:een goede verbinding tussen mensen is belangrijker voor mij dan je looks om samen echt te kunnen genieten van en met elkaar x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10